top of page

Nő, anya, társ. Asszonyok a Károlyi családban című kiállítás megnyítója az MNL Fejér Vármegyei Levéltárában

Június 4-én időszaki kiállítás nyílik a Magyar Nemzeti Levéltár Fejér Vármegyei Levéltárában, amely a Károlyi család neves asszonyainak állít emléket. A tárlatot október 9-ig díjtalanul meg lehet majd tekinteni.

Nő, anya, társ – Asszonyok a Károlyi családban címmel időszaki kiállítás nyílik június 4-én a Magyar Nemzeti Levéltár (MNL) Fejér Vármegyei Levéltárában, Székesfehérváron, a Szent István tér 2-3. szám alatt. A kiállítás ünnepélyes megnyitóját június 4-én, kedden 17 órakor tartják az MNL Országos Levéltára és a Fejér vármegyei tagintézmény szervezésében.

Az eseményen köszöntőt mond gróf Károlyi György és Szabó Csaba, az MNL főigazgatója, majd a tárlatot bemutatja Laczlavik György főlevéltáros, a kiállítás kurátora. Az eseményen kép- és hangfelvételek készülhetnek.

A kiállítás október 9-ig tekinthető meg hétfőtől csütörtökig, munkanapokon 8 és 15 óra között. A tárlaton bárki ingyenesen részt vehet. Csoportos bejelentkezésre is van lehetőség a +36 22 313 052 telefonszámon vagy az fvl@mnl.gov.hu(link sends e-mail) email címen.


Kiállítással kapcsolatos főbb információk:

  • Helyszín: MNL Fejér Vármegyei Levéltára, Székesfehérvár, Szent István tér 2–3.

  • Időpont: 2024. június 4. (kedd), 17:00Comments


Ajánlott beszámoló
Aktuális beszámoló
Archive
Címszavak szerinti keresés
bottom of page